Nederlands France English
Selecteer uw valuta

Bel de klantenservice

Search Site

Bij skate@sea is er altijd iemand aanwezig met ruime ervaring op het gebied van skaten, skeeleren en schaatsen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het schaatsen, zowel langebaan als marathon, en skeeleren als wedstrijdsporten. Daarnaast geven we schaats- en skeelertraining. We weten dus als geen ander wat er speelt in de sport, en wat er van ons materiaal verwacht wordt in de verschillende disciplines.

Onze kennis vertaalt zich ook in onze service. Wij slijpen en ronden alle soorten schaatsen, vervormen uw thermoplastische schoenen op maat en leveren custom schaats- en skeelerschoenen van diverse merken.

Met een van de meest uitgebreide assortimenten van Nederland kunnen wij altijd de nieuwste materialen uit voorraad leveren. Naast schaatsen en skeelers verkopen we ook kleding, zonnebrillen, bescherming, gadgets en sportvoeding. De lijnen met onze leveranciers zijn kort, daar profiteert u van.

Wij hanteren strategische prijzen, waardoor u bij ons nooit teveel betaalt.

Door onze maat/pas garantie op de bij ons in de winkel (m.u.v. de webshop) gekochte schoenen, garanderen wij u een goed passende schoen. Als u toch problemen ondervindt, zoeken wij samen met u naar een bevredigende oplossing. Pijnlijke voeten belemmeren u immers plezier te hebben in de sport, dit willen wij graag voorkomen!

Back to top